Innholdsfortegnelse:

Troy Aikmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Troy Aikmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Troy Aikmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Troy Aikmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Inmate kills cellmate and hides body without guards noticing 2024, Kan
Anonim

Troy Aikmans nettoverdi er $25 millioner

Troy Aikman Wiki-biografi

Troy Kenneth Aikman ble født 21. november 1966 i West Covina, California, USA. Troy er en kjent tidligere amerikansk fotballspiller, kjent for å ha spilt for Dallas Cowboys i 12 sesonger. I løpet av sin karriere mottok Troy mange priser, inkludert Walter Payton Man of the Year, Davey O'Brien Award, NCAA Silver Anniversary Award, og vant tre NFC-mesterskap og Super Bowls. I tillegg til dette har Troy blitt innlemmet i Pro Football Hall of Fame og College Football Hall of Fame. Troy har allerede avsluttet karrieren som profesjonell fotballspiller, og han jobber nå som TV-sportscaster og er involvert i andre aktiviteter.

Så hvor rik er Troy Aikman? Det anslås av kilder at Troys nettoverdi er 25 millioner dollar, formuen hans oppnådd hovedsakelig i perioden da han var profesjonell fotballspiller. Nylig involverte han seg i andre aktiviteter, og de øker også Troys nettoverdi. Hvis han fortsetter å jobbe med suksess, er det stor sjanse for at denne pengesummen blir høyere.

Troy Aikman nettoverdi 25 millioner dollar

Da Troy Aikman opprinnelig gikk på University of Oklahoma, hvor han spilte fotball for laget. Dessverre opplevde han en alvorlig ankelskade og var ikke i stand til å spille på en periode. I 1986 overførte Troy til University of California, Los Angeles og fortsatte også å spille fotball. Han ble en av de mest suksessrike spillerne i laget, inkludert å bli rangert som den beste college-quarterbacken i nasjonen.

Troy begynte sin profesjonelle karriere i 1989, etter å ha vært nummer 1 av "Dallas Cowboys" i NFL-utkastet. Troy spilte i dette laget i 12 sesonger, og det hadde en enorm innvirkning på veksten av Troys nettoformue. Troy ledet laget til tre Super Bowl-seire, og ble selv valgt ut til seks Pro-Bowls. Hans vinnerrekord for noe tiår var den høyeste på den tiden. Selvfølgelig var det oppturer og nedturer i karrieren, men det er ingen tvil om at han fortsatt er en av de mest erfarne og suksessrike amerikanske fotballspillerne. I løpet av de siste årene av karrieren opplevde Troy flere ryggskader og måtte til og med opereres. I 2000 kunngjorde Troy offisielt at han trakk seg fra karrieren som fotballspiller, hovedsakelig på grunn av de akkumulerende effektene av hjernerystelse.

Rett etter pensjonisttilværelsen begynte Troy å jobbe på "NFC" som kommentator. I tillegg til dette jobbet han som programleder og har til og med opprettet sin egen stiftelse, som hjelper til med å bygge et barnesykehus. Dessuten jobber Aikman også med ulike selskaper og det er tydelig at han er en veldig aktiv og hardtarbeidende mann.

For å snakke om Troys personlige liv giftet han seg i 2000 med Rhonda Worthey, og de har to barn. Dessverre endte ekteskapet deres med skilsmisse i 2011. Det sies også at Troy hadde forhold til slike kjendiser som Sandra Bullock, Lorrie Morgan og Janine Turner. Alt i alt regnes Troy Aikman for å være en av de mest talentfulle fotballspillerne gjennom tidene. I løpet av karrieren oppnådde han mye og anses å være en inspirasjon for andre mennesker. Selv om han ikke spiller fotball lenger, er Troy fortsatt respektert i sportsverdenen og er involvert i ulike aktiviteter. Forhåpentligvis får vi høre mer om ham snart.

Anbefalt: