Innholdsfortegnelse:

Adam DeVine nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Adam DeVine nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Adam DeVine nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Adam DeVine nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Adam Devine's House Party - Time to Boogie 2024, Kan
Anonim

Adam DeVine nettoformue er $3 millioner

Adam DeVine Wiki-biografi

Adam Patrick DeVine, ganske enkelt kjent som Adam DeVine, er en kjent amerikansk film- og TV-produsent, skuespiller, komiker, stemmeskuespiller og manusforfatter. For publikum er Adam DeVine kanskje mest kjent som hovedstjernen i to sitcoms som er omtalt på TV-nettverket Comedy Central. Disse showene er "Adam DeVine's House Party" og "Workaholics". Showet med premisset av Adam DeVine som vert for en hjemmefest der han inviterer flere standup-komikere til å lage en forestilling hadde premiere i 2013, og har blitt fornyet for andre sesong, som vil begynne å sendes i september 2014. DeVine kom ikke bare ut med ideen til serien, men har også skrevet de fleste manusdialogene. "Adam DeVine's House Party" er en ganske nylig satsing.

Adam DeVine nettoverdi 3 millioner dollar

Før det hadde DeVine jobbet med "Workaholics", en sitcom der hovedpersonene prøver å ta et steg inn i voksenlivet etter å ha droppet ut av college. Sammen med DeVine har serien Blake Anderson, Anders Holm og Kyle Newacheck i hovedrollene. En kjent Comedy Central-skuespiller, hvor rik er Adam DeVine? Kildene oppgir at Adam DeVines nettoverdi er estimert til å være 3 millioner dollar. Størstedelen av DeVines rikdom kommer fra skuespillerkarrieren hans. Adam DeVine ble født i 1983, i Iowa, USA og studerte ved Orange Coast College med sin snart medskuespiller og venn Blake Anderson. For å satse på en skuespillerkarriere, flyttet DeVine til Los Angeles. Snart nok, sammen med Anderson og Newacheck, opprettet DeVine en komediegruppe kalt "Mail Order Comedy", som de opptrådte live med under forskjellige turneer. Gruppen fikk mer offentlig oppmerksomhet, hovedsakelig på grunn av eksponeringen på forskjellige nettsteder, inkludert YouTube og MySpace. En av videoene deres for sangen "Wizards Never Die" ble til og med vist på et komedie- og nyhetsprogram arrangert av Kevin Pereira og Olivia Munn "Attack of the Show!".

Med så stor offentlig eksponering kuttet «Mail Order Comedy» sitt aller første musikkalbum med tittelen «The Wizards» i 2009, og debuterte flere år senere på TV med «Workaholics». I tillegg til gruppen har Adam DeVine jobbet med soloprosjekter og gjort en rekke TV-opptredener. I 2007 spilte DeVine hovedrollen i en komediefilm "Mama's Boy" med Diane Keaton, samt TV-serien "Traffic Light". DeVine hadde også en liten rolle i "Community", en sitcom med Joel McHale, Gillian Jacobs og Alison Brie i hovedrollene. DeVines største skuespillersuksess kom i 2012, da han dukket opp sammen med Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp og Skylar Astin i en musikalsk komediefilm kalt "Pitch Perfect". For sin rolle som Bumper ble DeVine tildelt en Teen Choice Award og mottok en nominasjon for Choice Movie Breakout. Et år senere hadde DeVine premiere på sitt andre show "Adam DeVine's House Party", som nyter suksess blant sitt publikum. For tiden filmer DeVine flere filmer, som inkluderer "Pitch Perfect 2", "The Final Girls", samt "The Intern". En kjent skuespiller og TV-produsent, Adam DeVine, har en estimert nettoverdi på 3 millioner dollar.

Anbefalt: