Innholdsfortegnelse:

Deborah S. Craig nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Deborah S. Craig nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Deborah S. Craig nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Deborah S. Craig nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: 300 к you are always welcome 2024, Kan
Anonim

Deborah S. Craigs nettoformue er 1,2 millioner dollar

Deborah S. Craig Wiki Biografi

Deborah S. Craig ble født 1. juni 1974 i USA, av delvis koreansk aner, og er en prisvinnende skuespillerinne, sanger, forfatter og regissør, men kanskje mest kjent for verden for sin sceneopptreden i musikalen " The 25th Annual Putnam County Spelling Bee", og som Luli Zeng i TV-serien "The Blacklist", blant annet forskjellige opptredener.

Har du noen gang lurt på hvor rik Deborah S. Craigs nettoverdi var fra begynnelsen av 2018? I følge autoritative kilder har det blitt anslått at Craigs nettoverdi er så høy som 1,2 millioner dollar, et beløp tjent gjennom hennes vellykkede karriere i underholdningsverdenen, aktiv siden tidlig på 90-tallet.

Deborah S. Craig nettoverdi 1,2 millioner dollar

Deborah klarte å opprettholde en lav profil om hennes tidlige liv og utdanning. Likevel har karrieren hennes blitt satt på en pidestall.

Hun gjorde sin profesjonelle debut i 1993 i TV-serien "Carissa Explains It All", men ventet til 1999 på en annen filmrolle da hun var med i komediefilmen "Big Daddy", med Adam Sandler, Joey Lauren Adams og Jon Stewart i hovedrollene. Med begynnelsen av det nye årtusenet begynte Deborah å forfølge andre muligheter, inkludert en karriere som musiker og sceneskuespiller, noe som brakte henne verdensomspennende berømmelse. Hun var ansvarlig for å skape rollen som Marcy Park på Broadway i William Finns Tony-prisvinnende musikal, "The 25th Annual Putnam County Spelling Bee" i 2004. Hun fortsatte med sceneopptredener de neste to årene, før hun kom tilbake til skjermopptredener, med rollen som Melanie i TV-serien "Six Degrees" (2006-2007). Etter det dukket Deborah opp i fantasydramaet "Ghost Town" i 2008, med Ricky Gervais og Greg Kinnear i hovedrollene, men det var ikke før i 2011 at Deborah fikk sin stjernestatus. Hun ble valgt til rollen som Shelley Ng i det romantiske TV-dramaet "Hart of Dixie", som dukket opp i 16 episoder, noe som økte nettoverdien hennes betydelig. To år senere nådde karrieren et nytt høydepunkt, da hun ble valgt til rollen som Luli Zeng i TV-dramaserien "The Blacklist" (2013-2014), noe som økte nettoformuen ytterligere, og har siden den gang gjort flere bemerkelsesverdige opptredener, inkludert i krimthrillerfilmen "Kiss Me, Kill Me (2015), med Van Hansis, Gale Harold og Brianna Brown i hovedrollene, og flere engangsopptredener, før de begynte å jobbe med flere filmer, inkludert "Prince Harming”, planlagt utgivelse sent i 2018.

Når det kommer til hennes personlige liv, bortsett fra skuespill, er Deborah også en lisensiert yogatrener og også kjent for å spille piano, og en ivrig ping pong-spiller. Dessverre er det ingen informasjon om hennes sivilstatus, og antall barn, hvis noen.

Anbefalt: