Marcus Rashfords nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Marcus Rashford Wiki-biografi

Marcus Rashford ble født 31. oktober 1997, i Wythenshawe, Manchester, England, og er kjent som fotballspiller, som spiller for det fremtredende engelske Premier League-laget (EPL) Manchester United.

Så hvor rik er Marcus Rashford fra begynnelsen av 2018? I følge autoritative kilder har denne fotballspilleren en nettoverdi på 91 millioner dollar, og formuen hans har blitt akkumulert fra hans tre år lange seniorkarriere i det nevnte feltet.

Marcus Rashfords nettoverdi 91 millioner dollar

Rashford var angivelig interessert i å spille fotball fra en tidlig alder, og i en alder av fem begynte han å spille for Fletcher Moss Rangers. To år senere ble han medlem av akademisystemet i Manchester United, og gikk videre gjennom alderslagene til han i 2015 var på førstelagsbenken, og i 2016 var han et tillegg til Manchester United, og spilte for dem i UEFA Europa League i 32nd runde, mot Midtjylland. Rashford begynte å spille i Anthony Martials posisjon, etter at Martial ble skadet under en oppvarming, og begynte å oppnå gode resultater helt fra begynnelsen, da han i sin debutkamp scoret to mål, noe som var et betydelig tilskudd til laget hans som vant med en 5 – 1 resultat; prestasjonen hans gjorde ham til tidenes yngste målscorer i europeisk konkurranse. Marcus fortsatte med å delta i Premier League, i en kamp mot Arsenal, og scoret to mål igjen – og ga også en assist til laget sitt i løpet av den kampen – og ble den tredje yngste målscoreren for United i Premier League. I mars 2016 gjorde han nok en bemerkelsesverdig prestasjon, da han scoret det eneste målet i Manchester-derbyet, i en alder av 18 og ble den yngste målscoreren noensinne i et Manchester-derby i Premier League-tiden. Han oppnådde utrolige resultater og avsluttet sesongen 2015-16 med å bli belønnet med Jimmy Murphy Young Player of the Year, så Rashfords kontrakt med Manchester United ble forlenget til 2020, noe som økte nettoformuen hans betraktelig.

Fra og med sesongen 2016-17 ble Marcus gitt nummer 19 av José Mourinho, den nye manageren for laget. Han fortsatte med å score sitt første mål i august 2016, i en kamp mot Hull City. Den neste måneden hadde han tre mål til, i kamper mot Watford, Northampton Town og Leicester City. I februar vant han sitt tredje trofé, og var en erstatter i det 77. minutt i kampen mot Southampton, etterfulgt av å score et nøkkelmål i 107.th minutt av kampen mot Anderlecht. Totalt sett hadde Rashford nok en vellykket sesong.

I sesongen 2017-18 debuterte han i august i en kamp mot Real Madrid, der laget hans tapte 2-1. I slutten av desember spilte Manchester United mot Burnley og Marcus brukte 90 minutter på banen, men kampen endte til slutt med uavgjort 2 – 2. Tidlig i 2018 brukte han 10 minutter på banen, i en kamp mot Stroke og scoret senere ett mål i en kamp mot Yeovil. Det er trygt å si at hardt arbeid har lønnet seg for denne unge fotballspilleren, siden hans ferdigheter og innsats er konsekvent anerkjent.

I sitt private liv deler Marcus ikke mye informasjon om det emnet - det er ikke engang rykter om romantiske forhold ennå! Han er aktiv på sosiale medier som Twitter og Instagram, og følges av 860 000 personer på førstnevnte og over fire millioner på sistnevnte.