Innholdsfortegnelse:

Martin Ødegaard Nettoformue: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken
Martin Ødegaard Nettoformue: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken

Video: Martin Ødegaard Nettoformue: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken

Video: Martin Ødegaard Nettoformue: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken
Video: Erling Haaland and Martin Ødegaard funny interview (English subs) 2024, Kan
Anonim

Martin Ødegaards nettoformue er 12 millioner dollar

Martin Ødegaard Wiki Biografi

Martin Ødegaard, født 17. desember 1998, er en norsk profesjonell fotballspiller (fotballspiller) som for tiden spiller for det nederlandske laget SC Heerenveen, på lån fra Real Madrid, og også det norske landslaget. Han fikk berømmelse da han ble den yngste spilleren som representerte Real Madrid i 2015, i en alder av 17.

Så hvor mye er Ødegaards nettoformue? Fra begynnelsen av 2018, basert på autoritative kilder, er det rapportert å være $12 millioner, anskaffet fra årene hans som profesjonell fotballspiller.

Martin Ødegaard nettoverdi 12 millioner dollar

Ødegaard er født i Drammen, og er sønn av Lene Cecilie Ødegaard og Hans Erik Ødegaard, som også er tidligere fotballspiller. Med farens bakgrunn ble han til slutt også forelsket i fotball og startet sin karriere i en lokal klubb ledet av faren.

Deres lokale klubb var Drammen Strong, som Ødegaard spilte med i totalt fem år med start i 2005, og som han trente med i sine yngre år. Han fikk også premie fra laget to ganger, da han fikk Statoils talentpris i april 2014, og igjen for 2014-sesongen.

I 2012 begynte Ødegaard som 13-åring å trene med Strømsgodset førstelag. Selv om han møtte noen utfordringer da han fortsatt var i obligatorisk utdanning, og derfor mangelen på en første profesjonell kontrakt i løpet av de første årene med laget, ble han fortsatt. Da han debuterte i april 2014 for Strømsgodset, ble han tidenes yngste fotballspiller som spilte i Tippeligaen.

I januar 2015 signerte Ødegaard med Real Madrid; han trente med både Real Madrid og førstelagets reserve, Read Madrid Castilla. Til tross for at han møtte et par problemer med laget, fikk han til slutt sin offisielle debut for Real Madrid 23. mai 2015, og ble den yngste debutanten i lagets historie i en alder av 16 år og 157 dager gammel.

Bortsett fra å spille for Real Madrid, spilte Ødegaard også for det norske landslaget, med debut i 2014, og den nederlandske klubben SC Heerenveen da han ble sendt på lån av Real Madrid i 18 måneder, frem til slutten av sesongen 2017-18. Hans vellykkede karriere som profesjonell fotballspiller økte nettoverdien hans enormt.

I 2015 ble Ødegaard kåret av Time Magazine til en av årets 30 mest innflytelsesrike tenåringer.

Når det gjelder hans personlige liv, er Ødegaard for tiden sammen med kjæresten Oda Burud på videregående.

Anbefalt: