Innholdsfortegnelse:

Hva er journalist Fiona Bruces nettoverdi? Hvem er mannen og hennes alder?
Hva er journalist Fiona Bruces nettoverdi? Hvem er mannen og hennes alder?

Video: Hva er journalist Fiona Bruces nettoverdi? Hvem er mannen og hennes alder?

Video: Hva er journalist Fiona Bruces nettoverdi? Hvem er mannen og hennes alder?
Video: Suspense: Murder Aboard the Alphabet / Double Ugly / Argyle Album 2024, April
Anonim

Fiona Bruce nettoformue er 3 millioner dollar

Fiona Bruce Wiki-biografi

Fiona Elizabeth Bruce ble født 25. april 1964, i Singapore, av engelsk og skotsk avstamning. Fiona er journalist, TV-programleder og nyhetsleser, kjent fra å jobbe med forskjellige programmer for BBC, inkludert som researcher for "Panorama", og programleder for programmer som "BBC News at Ten". Hun har vært aktiv i bransjen siden 1989, og all innsatsen hennes har bidratt til at nettoformuen hennes er der den er i dag.

Hvor rik er Fiona Bruce? Fra begynnelsen av 2018 informerer kilder oss om en nettoverdi som er på 3 millioner dollar, hovedsakelig tjent gjennom en vellykket karriere innen journalistikk. Hun forankret også sin egen serie, og etter hvert som hun fortsetter karrieren, er det forventet at rikdommen hennes også vil fortsette å øke.

Fiona Bruce (journalist) nettoverdi 3 millioner dollar

Fiona gikk på Haberdashers' Aske's Hatcham College i London, og i løpet av tiden hennes begynte hun å jobbe for magasinet "Jackie", som hun fungerte som modell for historiene. Etter matrikulering gikk hun på Hertford College, Oxford, leste fransk og italiensk, og hun sang også i rockeband.

Etter endt utdanning begynte Bruce i et ledelseskonsulentfirma, men ble bare et år siden hun mislikte opplevelsen. Hun jobbet deretter for forskjellige reklamebyråer, inkludert Boase Massimi Pollitt. Etter å ha møtt redaktør Tim Gardam, plaget Bruce ham imidlertid til hun fikk jobb som forsker for programmet "Panorama", hvor hun til slutt jobbet der eller flere år, og skulle bli assisterende produsent. Snart vil flere muligheter åpne for henne til å øke nettoformuen; hun begynte å rapportere i 1992 på "Breakfast News", og flyttet deretter til å bli reporter for det ukentlige programmet "Newsroom South East", før hun senere ble reporter for programmet "Public Eye". deretter flytte til "BBC Ten O'Clock News", faktisk den første kvinnelige programlederen av programmet. I 2003 ble Bruce en del av aktualitetsserien "Real Story", som hun jobbet på de neste fire årene, men i mellomtiden ble hun med i "Crimewatch" sammen med Nick Ross som medprogramleder, og ble med showet til 2007.

Fiona jobbet også med andre programmer for BBC, og ble programleder for "Antiques Roadshow" i 2008, og jobbet med dokumentaren om Cherie Blair. Hun jobbet også av og til med spesialutgaver av "The Money Programme", og var med i en episode av "Top Gear". Hun ble også en del av «Children of Need» i flere år, og viste en mindre seriøs side av seg selv. I 2010 jobbet hun med dokumentaren "A Royal Love Story" som fokuserer på kjærlighetsforholdet mellom dronning Victoria og prins Albert, og året etter ble hun medprogramleder for serien "Fake or Fortune?" som viser hvordan moderne teknikker etablerer kunstens autentisitet. Noen av de siste prosjektene hennes inkluderer quizprogrammet "Hive Minds", og hun jobbet også med dokumentaren med tittelen "The Queen's Places", som fortsatt øker nettoverdien hennes.

For hennes personlige liv er det kjent at Bruce giftet seg med Nigel Sharrocks i 1994; han er ikke-utøvende styreleder i Digital Cinema Media. De har to barn sammen. Hun nevnte at hun ikke bruker sosiale medier. Hun gjør også forskjellige veldedighetsarbeid og fungerer som æres visepresident for Vision Aid Overseas (VAO).

Anbefalt: