Innholdsfortegnelse:

Len Wisemans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Len Wisemans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Len Wisemans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Len Wisemans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Her SECRET METHOD For Weight Loss Will BLOW YOUR MIND | Liz Josefsberg on Health Theory 2024, Kan
Anonim

Len Wisemans nettoformue er $15 millioner

Len Wiseman Wiki-biografi

Født Len Ryan Wiseman den 4. mars 1973, i Fremont, California, USA, han er en filmregissør, produsent og forfatter, sannsynligvis mest kjent for å lage "Underworld" (2003), "Live Free or Die Hard" (2007), og «Total Recall» (2012) blant andre prosjekter. Wisemans karriere startet i 1994.

Har du noen gang lurt på hvor rik Len Wiseman er i midten av 2016? I følge autoritative kilder har det blitt anslått at Wisemans nettoverdi er så høy som 15 millioner dollar, tjent gjennom hans vellykkede karriere i Hollywood. I tillegg til å regissere filmer og TV-serier, jobber Wiseman også som forfatter og produsent, og han regisserte noen reklamefilmer og musikkvideoer tidligere, noe som også forbedret rikdommen hans.

Len Wiseman nettoverdi 15 millioner dollar

Len Wiseman vokste opp i Freemont og gikk på American High School, og etter matrikulering studerte han film ved De Anza College i Cupertino, California.

Wisemans karriere startet i 1994 i Roland Emmerichs "Stargate"; Len jobbet som eiendomsassistent og fortsatte å samarbeide med Emmerich i "Independence Day" (1996) med Will Smith, Bill Pullman og Jeff Goldblum i hovedrollene, og "Godzilla" (1998) med Matthew Broderick, Jean Reno og Maria Pitillo. I mellomtiden var Wiseman også en del av en annen storfilm kalt "Men in Black" (1997) med Tommy Lee Jones og Will Smith i hovedrollene. Disse prosjektene samlet inn mer enn en milliard dollar over hele verden, og økte også Wisemans nettoverdi.

Wiseman fikk mye erfaring med å jobbe med slike vellykkede filmer, så han begynte å regissere reklamefilmene og musikkvideoene sine. Etter å ha laget en reklamefilm for Sony, laget han flere videoer for band og musikere som Megadeth, Static-X, En Vogue, Rufus Wainwright og Quarashi. Wisemans regifilmdebut var "Underworld" i 2003, med Kate Beckinsale, Scott Speedman og Shane Brolly i hovedrollene; Selv om det ikke gikk bra med kritikerne, spilte sagaen om vampyrer og varulver inn nesten 100 millioner dollar over hele verden og genererte mye penger til Wisemans konto.

Oppfølgeren under navnet "Underworld: Evolution" kom ut i 2006, og tjente denne gangen over 110 millioner dollar. Imidlertid er Wisemans mest innbringende film til dags dato den fjerde delen av Die Hard-serien kalt "Live Free or Die Hard" (2007) med Bruce Willis, Justin Long og Timothy Olyphant i hovedrollene. Det estimerte budsjettet var 110 millioner dollar, men filmen tjente mer enn 380 millioner dollar, noe som gjorde Wiseman til en rik mann. Han regisserte ikke den tredje delen av Underworld-serien «Underworld: Rise of the Lycans» i 2009, men jobbet som produsent i stedet.

Wiseman produserte også «Underworld: Awakening» i 2012, og vil produsere den kommende «Underworld: Blood Wars» som kommer ut i 2017.

Etter enorme inntekter fra de tre første filmene han laget, tok Wiseman en liten pause, men kom tilbake med nyinnspillingen av «Total Recall» (2012) med Colin Farrell, Bokeem Woodbine og Bryan Cranston i hovedrollene. Filmen klarte å tjene nesten 200 millioner dollar, for det meste utenfor USA, og det er den siste Wiseman har laget så langt. Senest regisserte han en episode av "Sleepy Hollow" (2013), "Lucifer" (2015) og "A. P. B." (2016), og det er annonsert at han snart vil lage «Die Hard Year One» med Bruce Willis.

Når det gjelder hans personlige liv, var Len Wiseman gift med en barnehagelærer Dana, men de ble skilt rundt julen 2003 da Len begynte å date skuespillerinnen Kate Beckinsale, som spilte hovedrollen i filmen hans "Underworld", og som også avsluttet et forhold med skuespilleren Michael Sheen og giftet seg Wiseman i 2004. Imidlertid kunngjorde paret i 2015 at de skulle skilles.

Anbefalt: