Innholdsfortegnelse:

Georgina Chapmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Georgina Chapmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Georgina Chapmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Georgina Chapmans nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Attractive elder Wives #83kj 2024, April
Anonim

Wiki-biografi

Georgina Rose Chapman er en motedesigner og skuespillerinne fra England. Nettoformuen hennes er estimert til å være imponerende 20 millioner dollar. Chapman ble født 14. april i 1976 i London, England og oppvokst i Richmond. Hun er datteren til journalisten Caroline Wonfor og en multimillionær forretningsmann og eier av kaffeselskapet Percol, Brian Chapman.

Georgina Chapmans nettoverdi 20 millioner dollar

Selv i ung alder hadde Georgina drømmer om en musikkarriere: hun dannet til og med et band, Jesus og Mary Jane, som opptrådte i skolekapellet hennes. Rose gikk på Chelsea College of Art and Design, hvor hun modellerte i Head & Shoulders og Soothers-annonser sammen med musikkvideoer for bandet Pulp. Hun møtte også sin fremtidige forretningspartner Keren Craig der. Da hun ble uteksaminert i 2001, startet Chapman sin karriere som kostymedesigner. Hun begynte definitivt å klatre i karrieren i ung alder.

Hovedkilden til Georginas inntekter og nettoformue er motedesignutgivelsene hennes, men skuespillerkarrieren hennes har også bidratt med en betydelig del.

Hennes første store merkevareutgivelse var da hun slo seg sammen med Keren Craig i 2004 for Marchesa, oppkalt etter Marchesa Luisa Casati. Etiketten var vellykket og mottok investeringer fra folk som Giuseppe Cipriani og Steve Witkoff. Merket var også en av de ti beste finalistene i CFDA/Vogue Fashion Fund i 2006. Dette ga et godt løft til Chapmans karriere og nettoformue.

Georgina har også dukket opp i forskjellige TV-serier og filmer. Hun hadde roller i Desire i 2001, Sons & Lovers, Shanghai Knights i 2003, Bride & Prejudice, A Soldier's Tunic, Piccadily Jim i 2004, Match Point, The Business, Danny the Dog, Zemanovaload og Derailed i 2005. I 2007 hun spilte Penny Carver i Awake, og i 2009 spilte hun seg selv i TV-programmet Gossip Girl, mens hun i 2012 var dommer i Project Runaway: All Stars.

Når det gjelder hennes personlige liv, begynte Chapman å date Harvey Weinstein i 2004, og de giftet seg i 2007 i Connecticut, USA. Paret tilbringer tiden sin i boliger i West Village, Westport, Connecticut og Los Angeles. Datteren deres, India Pearl, ble født 30. august 2010, og i 2012 kunngjorde de at de ventet et nytt barn. Sønnen deres ble født i april 2013 og het Dashiell Max Robert.

Anbefalt: