Innholdsfortegnelse:

Cooper Manning nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Cooper Manning nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Cooper Manning nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Cooper Manning nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: THE NEXT MANNING: ARCH MANNING 2024, Kan
Anonim

Cooper Mannings nettoformue er 15 millioner dollar

Cooper Manning Wiki-biografi

Cooper Manning ble født i 1974 i New Orleans Louisiana, USA. Cooper er en vellykket forretningsmann, som er kjent for å jobbe i selskapet kalt "Howard Weil". Cooper er også kjent for å være den eldste sønnen til den kjente tidligere fotballspilleren Archie Manning, og som broren til nåværende fotballstjerner Peyton Manning og Eli Manning.

Cooper Manning nettoverdi 15 millioner dollar

Så hvor rik er Cooper Manning? Det anslås at Coopers nettoformue er 15 millioner dollar. Hovedkilden til denne summen er hans karriere som en vellykket forretningsmann.

Cooper studerte ved Isidore Newman School, hvor han spilte fotball og var ganske vellykket på dette. Senere fortsatte han studiene ved University of Mississippi, og selv om Cooper først også ønsket å spille fotball, klarte han ikke dette da han led av spinal stenose. Dette stoppet ham ikke fra å oppnå suksess som forretningsmann og tjene mye penger. Cooper er bare 40 år gammel, så han kan fortsatt gjøre mye og oppnå enda mer suksess.

Selv om dette selvfølgelig var et veldig stort sjokk for Cooper og også familien hans, ettersom faren og begge broren hans spilte fotball, klarte Cooper å få tak i seg selv og ble interessert i andre sfærer. Han ble involvert i næringslivet i energisektoren. Snart begynte Manning å jobbe i "Howard Weil", som hadde en svært betydelig innvirkning på veksten av Cooper Mannings nettoformue. I løpet av noen år jobbet Cooper seg opp til å bli medpartner i selskapet, noe som åpenbart har hatt en betydelig effekt på nettoformuen hans.

Cooper Manning var også en av vertene for TV-showet kalt "The Dan Patrick Show", med tittelen "Manning on the Street", et oppstartsprogram til Super Bowl XLVII, som også økte Mannings nettoverdi. Cooper er et godt eksempel på en person som var i stand til å overvinne vanskeligheter i livet sitt, og selv etter at drømmene hans ble knust, var Cooper i stand til å starte nye ting og jobbe hardt for å tjene til livets opphold. La oss håpe at Manning vil være i stand til å fortsette å jobbe med suksess og bli en velkjent i næringslivet.

Når vi snakker om Cooper Mannings personlige liv, kan det sies at han er gift med Ellen og de har tre barn. De er alle sterke tilhengere av Coopers-brødrene når de forfølger karrieren i amerikansk fotball.

Alt i alt kan det sies at Cooper Manning er en hardtarbeidende og interessant personlighet. Selv om Cooper ikke er i stand til å spille fotball, liker han å se broren spille. Det er en god ting at Cooper var i stand til å bli en suksessfull forretningsmann og få anerkjennelse. Det er en mulighet for at Manning vil fortsette å jobbe i lang tid og at nettoformuen hans vil bli høyere.

Anbefalt: