Innholdsfortegnelse:

Dr James Andrews nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Dr James Andrews nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Dr James Andrews nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Dr James Andrews nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Dr James Andrews Bio, Age, Family, Net Worth & Wiki #shorts #youtubeshorts 2024, Kan
Anonim

Wiki-biografi

James Rheuben Andrews er en Homer, Louisiana-født amerikansk ortopedisk kirurg som spesialiserer seg på kne-, albue- og skulderleddskader. Født i september 1942, regnes James Andrews som en av de mest anerkjente ortopediske kirurgene i verden gitt hans forbindelser med store kjendiser og hans anerkjente fortreffelighet innen medisinsk praksis.

Så hvor rik er James Andrews? Fra 2015 har James en estimert nettoverdi på over 100 millioner dollar, det største bidraget til formuen hans er hans vellykkede medisinske praksis. For tiden jobber han ved The Andrews Sports Medicine and Orthopedic Center i Birmingham, Alabama.

Dr James Andrews nettoverdi 100 millioner dollar

Betraktet som en av de rikeste legene, ble Dr. Andrews uteksaminert med sin medisinske grad fra Louisiana State University, hvor han også var en idrettsutøver, inkludert å vinne et Southeastern Conference Championship i stavhopp. Han fullførte sin residens i Tulane Medical School, og hans stipendier ved University of Virginia School Of Medicine og University of Lyon. Han begynte å ta seg av barn på videregående skoler og høyskoler. Han ble involvert i virksomheten i 1986, og sammen med sin partner Larry Lemak etablerte han "Alabama Sports Medicine and Orthopedic Center" og "American Sports Medicine Institute". Begge disse instituttene er ansvarlige for betydelige bidrag til hans høye nettoformue.

James er spesielt anerkjent fordi han er kjent for å ha utført store operasjoner på mange høyprofilerte navn i sports- og underholdningsbransjen. Disse personlighetene og kjendisene inkluderer "Kevin Smith", "Tom Brady", "Shawn Michaels", "CM Punk", "John Cena", "Triple H", "Randy Orton" og "Edge". I tillegg er han også laglege for "Auburn", "Alabama" og "Washington Redskins" amerikanske fotballag. Dessuten har han også jobbet med andre kjendiser som "Michael Jordan", "Charles Barkley", "Jonny Venters", "Adrian Peterson", "Rajon Rondo", "Bo Jackson" og mange store navn. Andrews med sitt arbeid med høyprofilerte kunder har hjulpet mye i hans verdi og anerkjennelse.

Vellykket med å gjøre seg selv til alfa-doktor i det sportsmedisinske nettverket, er det vanskelig å finne en idrettsutøver, en trener eller en terapeut uten Andrews kontakt på telefonen. Arbeidet hans har blitt rost av mange sportssider og hans klienter selv. ESPN har berømmet hans rolle i utviklingen av sportsmedisin i en artikkel, som også nevnte navnene på noen av hans høyprofilerte klienter. Kevin Smith (skuespiller, regissør, filmprodusent, forfatter, komiker og en offentlig foredragsholder) har sagt at Dr. Andrews i ortopedi er som Jay-Z i rapindustrien. Det er liten tvil om at Dr. Andrews har vært redningsmannen for mange store idrettsutøveres karrierer.

Dr. Andrews er også kjent for å være grunnleggeren av Health South Sports Medicine Council og var en av skaperne av "Go for It Roadshow". I tillegg har han sittet i det medisinske rådgivende styret for Tenex Health Inc., som er et medisinsk utstyrsselskap som produserer og markedsfører Tenex Health TX-systemet for behandling av kroniske smerter i sener og fascier.

Sammen med sin medisinske praksis eier Dr. Andrews også et mindre ligabaseballlag som anslås å ha årlige inntekter på $60 millioner. I 2011 signerte han en 10-årig kontrakt på 100 millioner dollar med New York Yankees. Han har også skrevet boken «Any Given Monday». Boken handler om å forebygge og behandle skader i ungdomsidretten.

Når det gjelder hans personlige liv, er Dr. Andrews gift med Jenelle: og de har seks barn, og bor i Mountain Brook, Alabama.

Anbefalt: