Innholdsfortegnelse:

Wade Robsons nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Wade Robsons nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Wade Robsons nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Wade Robsons nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Attractive elder Wives #83kj 2024, April
Anonim

Wade Robsons nettoformue er 1 million dollar

Wade Robson Wiki-biografi

Wade Robson er en kjent koreograf og danser. Han er kjent for å jobbe med artister som Britney Spears og 'N Sync. Dessuten har han jobbet med kjente show kalt "The Wade Robson Project" og "So You Think You Can Dance". Robson har vunnet Primetime Emmy Award for fremragende koreografi to ganger.

Så hvor rik er Wade Robson? Det har blitt anslått at Wades nettoverdi er 1 million dollar. Det er stor sjanse for at denne summen vil bli høyere i fremtiden da Wade fortsatt jobber med mange prosjekter som koreograf og danser.

Wade Robsons nettoverdi 1 million dollar

Wade Jeremy William Robson, bedre kjent ganske enkelt som Wade Robson, ble født i 1982 i Australia. Wade begynte å danse fra en veldig ung alder, og var en del av Johnny Young's Talent School. Senere fikk han muligheten til å opptre i musikkvideoene til Michael Jackson for sanger som "Heal the World", "Black or White" og "Jam". Dette fikk selvfølgelig Wade Robsons nettoverdi til å vokse. Mens han fortsatt bare var 14 år gammel, hadde han allerede sikret seg en koreografijobb og begynte å jobbe med Britney Spears og andre kjente artister. Han koreograferte mange av deres forestillinger og turneer. Dette hadde en enorm innvirkning på veksten av Robsons nettoformue.

Som nevnt før, skapte Robson showet kalt "The Wade Robson Project". Dette fikk også mye oppmerksomhet og gjorde ham enda mer populær. I 2004 hadde Wade en mulighet til å vises i filmen "You Got Served", hvor han jobbet sammen med Jennifer Freeman, Chris Jones, Steve Harvey og andre. I 2008 ble Wade ansatt av "Cirque de Soleil". Han var også ansvarlig for koreografien i filmen kalt "Happy Feet Two". Dette fikk også Wades til å vokse.

I tillegg til dette har Wade dukket opp i flere TV-serier og filmer, for eksempel "Picket Fences", "Pacific Blue", "House of Rage", "Kazaam" og andre. Han har også jobbet med Demi Lovato, Backstreet Boys, Justin Timberlake og Mandy Moore. Wade er en virkelig anerkjent danser og koreograf. Mange av de mest fantastiske dansene ble akkurat skapt av ham. Så det er ingen overraskelse at Wade Robsons nettoformue er så høy.

I sitt personlige liv er Wade gift med Amanda Rodriguez, som han jobbet med i "So You Think You Can Dance". Paret har en sønn.

Til slutt kan det sies at Wade Robson er en av de beste danserne og koreografene i bransjen. Han har gjort dette i en veldig lang periode, så det er ingen overraskelse at han er hyllet blant andre og regnes for å være en av de beste. I løpet av sin karriere har Wade jobbet med mange kjente artister og hjulpet dem med å skape utrolige forestillinger. Det er ingen tvil om at han vil fortsette å jobbe, og at Wade Robsons nettoformue vil vokse tilsvarende.

Anbefalt: