Innholdsfortegnelse:

Miguel Cottos nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Miguel Cottos nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Miguel Cottos nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Miguel Cottos nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: MIGUEL COTTO - 'IM GOING TO MAKE MY FAMILY PROUD THIS TIME' / COTTO v KIRKLAND 2024, April
Anonim

Miguel Cottos nettoverdi er $25 millioner

Miguel Cotto Wiki-biografi

Miguel Cotto er en suksessrik bokser, som har kjempet 43 kamper totalt og har vunnet 39 av dem. Miguel regnes for å være en av de mest suksessrike Puerto Rico-bokserne. I løpet av sin karriere har han vunnet WBO Light Welterweight Championship, WBA Light Middleweight Championship, The Ring Middleweight Champion og mange andre turneringer. Miguel er fortsatt ganske ung og fortsetter karrieren, så det er en sjanse for at han vil få enda flere titler i fremtiden. Hvis du tenker på hvor rik Miguel Cotto er, kan det sies at Miguels nettoverdi er 25 millioner dollar. Det kan bli enda høyere i nær fremtid ettersom Miguel fortsatt er svært vellykket og får mye anerkjennelse.

Miguel Cottos nettoverdi 25 millioner dollar

Miguel Angel Cotto Vazquez, bedre kjent for verden som Miguel Cotto, ble født i 1980 på Rhode Island. Miguel begynte å trene da han fortsatt bare var en liten gutt. Hans harde arbeid tillot ham å bli en av de beste amatørkjemperne. Miguel deltok i forskjellige turneringer, som "The 1998 Junior World Championships", "Pan American Games", "Boxing World Championship" og andre. Cotto oppnådde virkelig gode resultater i disse turneringene og dette gjorde ham mer anerkjent og merkbar. Miguel Cottos nettoformue begynte også å vokse.

Til tross for suksessen han hadde, opplevde Miguel en svært alvorlig skade i 2001. Han brakk armen og det var en stor trussel mot karrieren som proffbokser. Heldigvis klarte Cotto å komme seg og kom tilbake til boksing og deltok med hell i flere kamper. Trinn for steg Miguels nettoverdi vokste. I 2004 kjempet Cotto med Kelson Pinto og vant World Boxing Organization Junior Welterweight Championship. Miguel var i stand til å forsvare tittelen sin i flere år. I 2006 flyttet han til weltervektsdivisjonen og har vunnet World Boxing Association Welterweight Championship.

I 2010 endret han divisjonen sin igjen til lett mellomvekt og kjempet der med slike fighter som Yuri Foreman, Ricardo Mayorga, Antonio Margarito, Floyd Mayweather, Jr. og andre. I 2014 ble Cotto den første puertoricanske bokseren, wo har vunnet verdenstitler i fire forskjellige vektklasser. Dette bidro også til Miguel Cottos nettoverdi. For å snakke om hans personlige liv, kan det sies at han er gift med Mellissa Guzman og at de begge har 2 barn. I tillegg til dette har Cotto ett barn til med en annen kvinne. Miguel er også eieren av "Promociones Miguel Cotto" og "El Angel".

Til slutt kan det sies at Miguel Cotto er en av de mest suksessrike samtidsbokserne. Selv om han fortsatt er ganske ung, har han allerede oppnådd mye og planlegger ikke å forlate boksingen snart. Som det ble nevnt før, er det stor sjanse for at Miguel Cottos nettoformue blir enda høyere. Utvilsomt er Miguel en veldig hardtarbeidende mann og vil sannsynligvis vinne mange flere kamper og turneringer i fremtiden. Fansen hans vil definitivt kunne se hans utrolige kampferdigheter i nær fremtid.

Anbefalt: