Innholdsfortegnelse:

Jon Heders nettoverdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken
Jon Heders nettoverdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken

Video: Jon Heders nettoverdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken

Video: Jon Heders nettoverdi: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken
Video: Vlad and Niki Chocolate & Soda Challenge and more funny stories for kids 2024, Kan
Anonim

Jon Heders nettoformue er 15 millioner dollar

Jon Heder Wiki Biografi

Jon Heder er en populær skuespiller og også filmskaper. Han er mest kjent for opptredener i filmer som Napoleon Dynamite, Blades of Glory, When in Rome og andre. I tillegg til dette var Heder også en del av flere nettserier og videospill. Hvor rik er Jon Heder? Vel, det har blitt uttalt at Jons nettoformue er 15 millioner dollar. Det kom hovedsakelig fra hans karriere som skuespiller. Ettersom Jon fortsetter sine opptredener i filmer og serier, er det stor mulighet for at han i fremtiden vil bli enda mer populær og at Heders nettoformue også vil bli høyere. Jonathan Joseph Heder, bedre kjent for verden som Jon Heder, ble født i 1977, i Colorado.

Jon Heder nettoverdi 15 millioner dollar

Fra ung alder var Jon interessert i skuespill da han var en del av Drama Association i South Salem High School. Senere studerte Heder ved Brigham Young University og ble også inkludert i å lage flere kortfilmer, for eksempel animasjonsfilm, kalt Pet Shop, og kortfilm, med tittelen Peluca. Det var da Jons karriere startet og fra den tiden begynte Jon Heders nettoformue å vokse. Heders debut i filmindustrien som skuespiller var i filmen, kalt Napoleon Dynamite, regissert av Jared Hess. Under innspillingen av denne filmen fikk Jon muligheten til å jobbe med Jon Gries, Efren Ramirez, Tina Majorino, Haylie Duff og andre. Rollen i denne filmen gjorde ikke bare Heder mer erfaren og populær, men økte også Jons nettoformue. Han mottok til og med MTV Movie Award for rollen i denne filmen. Fra den tiden mottok Jon flere og flere forslag til å spille i forskjellige filmer. Senere spilte Jon i filmer som Just Like Heaven, The Sasquatch Gang, School for Scoundrels, The Benchwarmers og andre. Han hadde en mulighet til å jobbe med slike skuespillere som Jeremy Sumpter, Joey Kern, Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Rob Schneider, David Spade, Billy Bob Thornton, Michael Clarke Duncan og andre. Andre filmer som Jon dukket opp i inkluderer Blades of Glory, Mama's Boy, Moving McAllister, Buddy Holly Is Alive og Well on Ganymede. Alle disse opptredenene hadde en enorm innvirkning på veksten av Jon Heders nettoformue.

I tillegg til dette dukket Jon også opp på flere TV-programmer. Noen av dem inkluderer How I Met Your Mother, The Aquabats! Super Show!, Kroll Show og andre. Som det ble nevnt før, spilte Heder også i flere nettserier: Fact Checkers Unit, Dead Grandma og Woke Up Dead. Dessuten var han også en del av to videospill: Epic Mickey 2: The Power of Two og Armikrog. Alt i alt kan det sies at Heder er en ganske kjent skuespiller, som jobber hardt for å bli populær og anerkjent. Kanskje han ikke spiller i seriøse filmer, men det er en sjanse for at fansen hans i fremtiden vil kunne se ham i en mer seriøs rolle. Siden han fortsatt er ung, er det en mulighet for at Jon Heders nettoformue vil vokse.

Anbefalt: