Innholdsfortegnelse:

Vivek Ramaswamy nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Vivek Ramaswamy nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Vivek Ramaswamy nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Vivek Ramaswamy nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: 1. Shantilal | 1921-Forever Season 1 (India) 2024, Kan
Anonim

600 millioner dollar

Wiki-biografi

Vivek Ramaswamy ble født 9. august 1985 i Cincinnati, Ohio, USA, og er en gründer med fokus på bioteknologi. Han er mest kjent for å være grunnlegger og administrerende direktør for Roivant Sciences, Ltd. – et biofarmasøytisk selskap som fokuserer på å produsere nye medisiner til reduserte kostnader, og potensielt forbedre livene til sent stadium medikamentavhengige demenssyke.

Har du noen gang lurt på hvor mye rikdom dette bioteknologiske vidunderbarnet har samlet så langt? Hvor rik er Vivek Ramaswamy? I følge kilder anslås det at den totale mengden av Vivek Ramaswamys nettoformue, fra begynnelsen av 2017, overstiger 600 millioner dollar, anskaffet gjennom hans karriere innen bioingeniørfag så vel som gjennom hans selskaper, som har et nåværende marked verdt estimert til over 3 milliarder dollar..

Vivek Ramaswamy nettoverdi 600 millioner dollar

Vivek ble født som det eldste barnet til Gretha, en alderspsykiater og VG Ramaswamy som var ansatt i General Electrics. Mens han gikk på videregående, var Vivek en fremtredende junior tennisspiller. Senere meldte han seg inn på det prestisjetunge Harvard College hvor han ble uteksaminert summa cum laude med Bachelor of Arts-grad i biologi.

Deretter fortsatte Ramaswamy sin utdannelse og oppnådde sin Doctor of Jurisprudence-tittel fra Yale Law School. Vivek begynte sin profesjonelle karriere som hedgefondpartner og investor i bioteknologisektoren, før han i 2007 var med å grunnlegge Campus Venture Network hvor han også fungerte som president før det ble kjøpt opp av Ewing Marion Kauffman Foundation i 2009. Mellom 2007 og 2014, Ramaswamy jobbet som partner og leder ved QVT Financial. Disse engasjementene ga grunnlaget for Vivek Ramaswamys nettoformue.

I mai 2014 fokuserte Vivek Ramaswamy helt på bioteknologiutvikling, og grunnla sitt eget biofarmasøytiske selskap – Roivant Sciences, Ltd. Selskapet er fokusert, bortsett fra de som allerede er nevnt ovenfor, på å utvikle nye så vel som på å gjenopplive gamle eller glemte kurer og medisiner formler. Det er i tett samarbeid med flere ledende farmasøytiske selskaper og utdanningsinstitusjoner, som Eisai Co., Vertex Pharmaceuticals og GlaxoSmithKline, samt Cincinnati Children's Hospital og Duke University. Roivant er sammensatt av fem datterselskaper med fokus på flere ulike medisinske sektorer, inkludert Axovan Sciences og Myovant Sciences som de to største. I begge disse fungerer Vivek Ramaswamy som medlem av styret. Det er sikkert at alle disse prestasjonene har hjulpet Ramaswamy til å øke rikdommen hans dramatisk.

Foruten disse nevnt ovenfor, fungerer Ramaswamy for tiden som Arbutus Biopharma Corporations styreleder, og leder selskapet mot å utvikle en kur for kroniske hepatitt B-pasienter. Den smarte kombinasjonen av børshandel, utvikling av nye og kjøp og gjenoppliving av gamle(re) medisiner og sykdomskurer, har hjulpet Vivek Ramaswamy med å bygge et farmasøytisk imperium og samle en imponerende mengde inntekter på litt over en treårsperiode.

Når det kommer til hans personlige liv, er det svært få detaljer om Viveks privatliv, annet enn at han for tiden er bosatt på Manhattan, New York med sin kone.

Anbefalt: