Innholdsfortegnelse:

Billy Bushs nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Billy Bushs nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Billy Bushs nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Billy Bushs nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Вышивальные покупки и подарки🛍 Just Nan, Shepherds bush, Victoria Sampler, Mill Hill 2024, April
Anonim

William Hall Bushs nettoformue er $12 millioner

William Hall Bush lønn er

Image
Image

3 millioner dollar

William Hall Bush Wiki-biografi

William Hall Bush ble født på Manhattan, New York City, USA, 13. oktober 1971, og er vanligvis anerkjent som Billy Bush, en kjent radio- og TV-vert for radioen "Billy Bush Show", et TV-nyhetsprogram på ukedagene "Access". Hollywood". Han er også en høyprofilert ambassadør for den veldedige ideelle medisinske tjenesteorganisasjonen "Operation Smile".

Så hvor rik er Billy Bush? Kilder anslår at Billys nettoformue nylig har nådd 12 millioner dollar, ikke overraskende ettersom lønnene hans fra hans radio- og TV-vert er kjent for å overstige 3 millioner dollar per år.

Billy Bush nettoverdi 12 millioner dollar

Billy Bush ble født inn i familien til Josephine og Jonathan Bush, og ja, den bredere familien inkluderer George H. W. Bush, den 41. presidenten i USA som er hans onkel, og George W. Bush, den 43. presidenten i USA, som er hans fetter. Billys utdannelse ble fullført da han ble uteksaminert fra Colby College, Maine i 1994 med en Bachelor of Arts-grad i internasjonale studier og regjering.

Akkumuleringen av Billys nettoverdi startet i 1995, med radioprogrammet ettermiddagskjøring på WLKZ-FM i New Hampshire. Etter at han flyttet til Washington D. C. var Billy Bush vertskap for middagsshowet på WARM-FM, i 1997 signerte Bush en kontrakt med WWZZ-FM og jobbet som vert for "Bush and the Bush League Morning Show". Billy var en meget vellykket programleder i radioprogrammer, men nettoverdien hans steg enda mer etter at han dukket opp på TV. Hans første arbeid på TV var TV-spillet laget av Stefan Hatos og Monty Hall, "La oss gjøre en avtale" med Billy som vert for programmet. Nettoformuen hans vokste jevnt og trutt, om enn uspektakulært.

Billy jobbet deretter som korrespondent for WNBC-TV på et lokalt morgennyheter og underholdnings-tv-program "Today in New York", men karrieren tok av på "Access Hollywood", noe som økte Billy Bushs nettoformue da han jobbet der han ble involvert i mange fremtredende arrangementer som Golden Globes, Grammys og Oscar-utdelinger: Billy økte også til sin nettoverdi ved å være vertskap for ABCs live-pre-show i 2004 og 2005, Oscar-utdelingen i 2006 og Emmy Red Carpet Special i 2006.

Bush har lagt mer til sin nettoformue som vertskap for globale arrangementer, ettersom Bush var reporter ved sommer-OL 2004 i Athen, 2006 vinter-OL i Torino og 2008 sommer-OL som ble holdt i Beijing. Billy er en konstant vert for den årlige internasjonale skjønnhetskonkurransen "Miss Universe". I 2003 og 2004 jobbet han som programleder med den cubanske TV-verten og modellen Daisy Fuentes, i 2005 med den amerikanske programlederen og journalisten Nancy O'Dell og i 2009 med den amerikanske programlederen Claudia Jordan. Dessuten ble skjønnhetskonkurransen "Miss USA" også arrangert av Billy Bush og Daisy Fuentes i 2003, med Nancy O'Dell i 2004 og 2005, og Nadine Velazquez i 2009.

Å være populær hjelper også Bushs nettoverdi å stige - han ble kåret til et av Esquire-magasinene "10 MEN" i juli 2005.

Fra og med september 2010 har Billy Bush og Kit Hoover presentert underholdningsnyhetens talkshow "Access Hollywood Live". Han bidrar til det daglige morgen-tv-showet "Today" laget av Sylvester Weaver, og for øyeblikket vert av Tamron Hall.

I sitt personlige liv giftet Billy Bush seg med Sydney Davis i 1998, og de har tre døtre og en sønn.

Anbefalt: