Innholdsfortegnelse:

Desmond Child Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken
Desmond Child Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken

Video: Desmond Child Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken

Video: Desmond Child Net Worth: Wiki, Gift, Familie, Bryllup, Lønn, Søsken
Video: Suspense: Summer Night / Deep Into Darkness / Yellow Wallpaper 2024, Kan
Anonim

Desmond Childs nettoverdi er $200 millioner

Desmond Child Wiki-biografi

John Charles Barrett ble født 28. oktober 1953 i Gainesville, Florida, USA, av den cubanske låtskriveren Elena Casals og en amerikansk far. Under sitt profesjonelle navn Desmond Child er han en musikkprodusent og profesjonell låtskriver, hyllet som en av de mest suksessrike og innflytelsesrike låtskriverne i musikkverdenen gjennom hele sin nesten tretti år lange karriere, Desmond Child har jobbet med slike verdenskjente artister som KISS, Bon Jovi, Ricky Martin, Scorpions og Aerosmith, og har blitt innlemmet i den prestisjetunge Songwriters' Hall of Fame – for å sikre at hans svimlende nettoverdi bare kan fortsette å vokse.

Så hvor rik er Desmond Child? Autoritative kilder oppgir at Desmond har en estimert nettoverdi på 200 millioner dollar, akkumulert for å gjøre karrieren hans som begynte på midten av 1970-tallet.

Desmond Childs nettoverdi 200 millioner dollar

Elenas kjærlighet til musikk var å ha en avgjørende formativ innflytelse på sønnen hennes; det var fra henne Child lærte å spille piano i ungdommen. Han kom inn i sitt første band i løpet av ungdomsskoleårene, men det ville ikke være før han begynte på Miami-Dade College at Child gikk permanent inn i musikkindustrien - og dannet 'Desmond Child and Rouge' med andre utøvere Maria Vidal og Diana Grasselli i 1973 Trioen flyttet til New York City ikke lenge etter, hvor de sikret seg en platekontrakt med Capitol Records i 1979 og fortsatte med å produsere hiten "Our Love Is Insane", som klatret til 50. plass på det årets Billboard Hot 100.

Childs virkelige karriere var imidlertid fortsatt foran ham, og det var samme år da han første gang fremførte "Our Love Is Insane" at han først ble lagt merke til av KISS-medlem og gitarist Paul Stanley, som tilbød Child en sjanse til å hjelpe til med å skrive deres nyeste album, Dynasty. Det endelige resultatet var "I Was Made for Loving You" - som fortsatt er en av KISSs største suksesser til dags dato, og som beseglet Desmond Childs karriere som låtskriver. Paul Stanley ville fortsette med å anbefale ham til andre artister, spesielt Jon Bon Jovi og Richie Sambora, som Child var i stand til å gjenskape sine tidligere suksesser med gang på gang, og produserte så minneverdige hits som topper på hitlistene som Bon Jovis "You Give Love a Bad Name» og «Livin' on a Prayer», Aerosmiths «Dude (Looks Like a Lady)» og «Angel», i tillegg til å hjelpe til med Michael Boltons «How Can We Be Lovers» og Chers «We All Sleep Alone». Selvfølgelig bidro alle disse suksessene betydelig til Desmonds voksende nettoformue.

Etter denne utrolige rekken av suksesser, tok han et skritt tilbake og besøkte sine latinske røtter på nytt gjennom arbeidet med Ricky Martin, som han produserte den vilt berømte "Livin' La Vida Loca" med. I 2008 ble Child innlemmet i Songwriters Hall of Fame som en anerkjennelse for sin karriere; nylig, i 2013, var han med på å grunnlegge Latin Songwriters Hall of Fame sammen med Rudy Perez, en annen cubansk-amerikansk musikkskribent.

Til tross for sin nesten tre tiår lange karriere innen ulike felt av musikkindustrien, forblir Desmond Child like selvsikker og energisk som alltid, og fortsetter å delta aktivt i ulike produksjoner. I dag er han bosatt i byen Nashville, Tennessee, sammen med sin partner, Curtis Shaw, og tvillingsønnene deres, Roman og Nyro.

Anbefalt: