Innholdsfortegnelse:

Candace Baileys nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Candace Baileys nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Candace Baileys nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Candace Baileys nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: 249 Все начатые процессы на 01.01.2022 #вышивкакрестом #всеначатыши #всепроцессы 2024, Kan
Anonim

Candace Baileys nettoverdi er $500 000

Candace Bailey Wiki-biografi

Candace Kaye Bailey ble født 20. mai 1982 i Birmingham, Alabama, USA, og er en skuespiller, modell og TV-personlighet som er best kjent for å være vertskap for det tidligere G4 Network sitt live-program "Attack of the Show!" som ble sendt mellom 2010 og 2013. Hun var også med i den første oppfølgeren til den eponyme Robot Chicken Star Wars-parodien i 2007.

Har du noen gang lurt på hvor mye rikdom denne skuespillerinnen og TV-verten har samlet så langt? Hvor rik er Candace Bailey? I følge kilder anslås det at totalen av Candace Baileys nettoformue, fra midten av 2017, dreier seg om summen av $500 000, ervervet gjennom hennes kamerakarriere som har vært aktiv siden 1999.

Candace Baileys nettoverdi 500 000 dollar

Selv om hun var innfødt i Alabama, vokste Candace opp i Pensacola, Florida, hvor familien hennes flyttet da hun var to år gammel. Hun gikk på Breeze High School i Gulf Breeze, Florida, hvorfra hun matrikulerte i 2001. Senere meldte hun seg inn på New York Citys Marymount Manhattan College, men i en alder av 12 hadde Candace oppdaget sin interesse for modellering, og ble senere med i en av NY Citys mange modellbyråer. Bortsett fra modellering var hun en ivrig gymnast, og i tenårene konkurrerte hun på junior-OL.

I 1999 debuterte 17 år gamle Candace som skuespillerinne ved å dukke opp i den lille støtterollen som Deena Hauser i en episode av den internasjonalt populære TV-serien med kriminaldrama, med James Gandolfini i hovedrollen – «The Sopraner . Dette engasjementet markerte begynnelsen på hennes skuespillerkarriere og ga også det beskjedne grunnlaget for hennes nåværende nettoformue.

Etter at han ble uteksaminert fra Marymount Manhattan, ble Candace i 2002 med i Nickelodeon og ble programleder for barneshowet "U-Pick Live". Dette ble fulgt av engasjement på "Slime Time Live" i 2003, samt co-vert engasjement på Nickelodeons XXXVIII Super Bowl TV-program før spillet. Det er sikkert at alle disse satsingene hjalp Candace Bailey med å etablere seg i underholdningsbransjen og legge til en respektabel sum penger til summen av inntektene hennes.

Mellom 2006 og 2008 spilte Bailey regelmessig hovedrollen som Skylar Stevens i CBS' fantasy-TV-serie "Jericho", og etter at showet ble kansellert, tok Candace en pause fra opptredenene på kameraet, og jobbet som barnevakt og servitør i cocktailbaren.. I 2010 kom hun tilbake til de små skjermene med en birolle i den femte sesongen av CBS TVs fiktive dramaserie «Ghost Whisperer», som alle bidro noe til Candaces nettoverdi.

Imidlertid skjedde det virkelige gjennombruddet i Candace Baileys karriere senere i 2010, da hun ble utnevnt til en medvert for G4 Networks live-program "Attack of the Show!". Siden dette prosjektet ble avsluttet i 2013, har Candace dukket opp i flere andre TV-serier, inkludert "Anger Management" og "NTSF:SD:SUV". Bortsett fra alle de som allerede er nevnt, har Candace dukket opp i Maroon 5s musikkvideo "Goodnight Goodnight", og ble også omtalt på forsiden av magasinet Maxim. Alle disse prestasjonene har hjulpet Candace til å øke formuen hennes totalt sett ytterligere.

Når det kommer til hennes personlige liv, til tross for at hun har vært foran kameraene på stor basis, har hun klart å holde det ganske privat. Candace var gift med Brian Corsetti mellom 2011 og 2014, mens hun fra sitt pågående forhold til Ajay Rosen har to barn, en sønn og en datter. Sammen med partneren og barna deres er hun for tiden bosatt i Los Angeles, California.

Anbefalt: