Innholdsfortegnelse:

Buffalo Bills' Zay Jones Wiki: Nettoverdi, bror, karriere, familie, kjæreste
Buffalo Bills' Zay Jones Wiki: Nettoverdi, bror, karriere, familie, kjæreste

Video: Buffalo Bills' Zay Jones Wiki: Nettoverdi, bror, karriere, familie, kjæreste

Video: Buffalo Bills' Zay Jones Wiki: Nettoverdi, bror, karriere, familie, kjæreste
Video: Д. Быков про Михаила Веллера! 2024, April
Anonim

Zay Jones nettoformue er $4 millioner

Zay Jones Wiki-biografi

Født Isaiah Avery Jones 30. mars 1995, i Dallas, Texas, USA, han er en profesjonell amerikansk fotballspiller, som for tiden spiller som wide receiver for Buffalo Bills i National Football League (NFL), etter å ha blitt draftet av franchisen. i 2017 NFL Draft.

Har du noen gang lurt på hvor rik Zay Jones er i midten av 2018? I følge autoritative kilder har det blitt anslått at Jones' nettoformue er så høy som 4 millioner dollar, et beløp tjent gjennom hans vellykkede karriere, bare aktiv siden 2017.

Zay Jones nettoverdi 4 millioner dollar

Sønnen til Robert Jones, en vellykket linebacker i amerikansk fotball, ble Zay forelsket i fotball i en tidlig alder. En gang på Stephen F. Austin High School i Austin, Texas, begynte han å spille fotball for skolelaget. Han fullførte sin videregående utdanning, og fulgte deretter faren og meldte seg inn ved East Carolina University for å spille for Pirates. I sin første sesong fanget Zay 62 pasninger for 604 yards og fem touchdowns, og forbedret seg for det andre året, og avsluttet sesongen med 81 mottakelser som ga ham 830 yards og ytterligere fem touchdowns.

Ingenting så ut til å stoppe Zay på vei til å bli en av de mest suksessrike college-wide-mottakerne, siden han i juniorsesongen hadde 1 099 yards fra 98 mottakelser og scoret ytterligere fem touchdowns, noe som gjorde ham til en av stjernene på laget hans. Som senior tjente Zay First Team All-ACC og First Team All-American utmerkelser, etter å ha gått for 1 746 yards på 158 mottakelser og åtte touchdowns, inkludert å slå rekorden for flest fangster i en kamp med 22, og slo 17 postet av Justin Hardy. Han hadde også flest mottak med 399, og brøt en annen av Hardys rekorder som overgikk hans 387 fangster.

Han erklærte seg for 2017 NFL Draft og ble valgt av Buffalo Bills som det 37. valget, så den 18. mai ble Zay offisielt profesjonell ved å signere en kontrakt verdt $6,77 millioner over fire år, med en signeringsbonus på $3,07 millioner, som var et sterkt grunnlag for nettoformuen hans.

Han debuterte 10. september mot New York Jets, og hjalp laget hans til å vinne kampen med 21 mottaksyards. I sin rookie-sesong spilte Zay i 15 kamper, hvorav 10 var starter; underveis tok han 27 pasninger på 316 yards og scoret to touchdowns.

I Zays personlige liv har det så langt ikke kommet frem noen rykter om romantiske assosiasjoner, eller noen annen informasjon av privat karakter.

Anbefalt: