Innholdsfortegnelse:

Jacqueline Mars nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Jacqueline Mars nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Jacqueline Mars nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Jacqueline Mars nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Lily beach, Maldives '22 jan 2024, Mars
Anonim

Jacqueline Mars nettoformue er 24,4 milliarder dollar

Jacqueline Mars Wiki-biografi

Jacqueline Mars ble født 10. oktober 1939, og er mest kjent for å være medeier i konfektselskapet Mars, sammen med søsknene Forrest Jr. og John, og er som sådan rangert av Forbes magazine som den 22. rikeste personen i verden i 2015.

Jacqueline Mars nettoverdi 27 milliarder dollar

Så hvor rik er Jacqueline Mars? Forbes anslår at Jacquelines nettoformue for øyeblikket er 27 milliarder dollar, noe som gjør henne til den 20. rikeste amerikaneren, den tredje rikeste kvinnen i USA og den fjerde i verden, nesten all formuen hennes er akkumulert fra hennes arv fra en tredjedel av Mars-konfektyrselskapet.

Jacqueline Mars er datteren til Forrest Mars, Sr., og barnebarnet til Frank C. Mars, grunnleggerne av godteriselskapet Mars, angivelig startet av Frank på kjøkkenet i hans hjem i Tacoma, Washington i 1911. Jacqueline gikk på internatskolen, frk. Hall's School i Pittsfield, Massachusetts, og ble deretter uteksaminert fra Bryn Mawr College, Pennsylvania i 1961 med en grad i antropologi.

Jacqueline Mars og hennes to brødre, John og Forrest Jr., eier Mars, verdens største godteriselskap, delvis takket være oppkjøpet av tyggegummiprodusenten Wrigley's for 23 milliarder dollar i 2008. Selskapet er også det femte største i USA. Godteriprodusentens mest kjente merker inkluderer Milky Way, M&M's, 3 Musketeers, Twix, Skittles og Snickers, angivelig oppkalt etter Mars-familiens favoritthest. Det var faren hennes Forrest Sr. som oppfant nougat og M&M-er med maltsmak, hvorav over 400 millioner produseres i USA hver dag. Mars har siden forgrenet seg til forbruker- og kjæledyrmat med de kjente merkene Uncle Ben's Rice og Whiskas under Mars-paraplyen. Det nært holdte selskapet har en årlig omsetning på mer enn 30 milliarder dollar.

Jacqueline Mars sammen med brødrene John og Forrest Jr. overtok familiebedriften etter at faren døde i 1999. John er administrerende direktør i selskapet mens Jacqueline selv ble utnevnt til Corporate Vice President i Mars Inc. Ingen fra Mars-familien for øyeblikket har enhver lederstilling i selskapet.

I sitt private liv giftet Jacqueline Mars seg med David H. Badger i 1961. De har tre barn, men ble skilt i 1984. Hun giftet seg med Hank Vogel i 1986; de ble skilt i 1994. Jacqueline bor for tiden i Virginia.

Som med mange milliardærer, er Jacqueline en kjent filantrop, inkludert donasjoner til National Symphony Orchestra og australske Outback-leger. Hun er også en tillitsmann for US Equestrian Team, og sitter i styret for National Sporting Library and Fine Art Museum.

Anbefalt: