Innholdsfortegnelse:

Rob Manfreds nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Rob Manfreds nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Rob Manfreds nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: Rob Manfreds nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: ULTRAVERSE - Best... Mix 2022/Part 2 - Felicita...(Tracklist mixed by Ledy & Rob MixStyle) 2024, April
Anonim

Rob Manfreds nettoformue er $20 millioner

Rob Manfred lønn er

Image
Image

20 millioner dollar

Rob Manfred Wiki Biografi

Robert D. Manfred ble født 28. september 1958 i Roma, delstaten New York, USA, og er en forretningsfører og advokat, men absolutt mest kjent for for tiden å innta den mektige stillingen som kommissær for baseball, etter å ha vært Chief Operating. Offiser for Major League Baseball. Manfreds karriere startet i 1980.

Har du noen gang lurt på hvor rik Rob Manfred er fra slutten av 2016? I følge autoritative kilder har det blitt anslått at Manfreds nettoverdi er så høy som 20 millioner dollar, et beløp tjent gjennom hans vellykkede karriere som forretningsmann. I tillegg til å være den effektive "baseballsjefen", jobber Manfred også som advokat, noe som også har forbedret formuen hans.

Rob Manfreds nettoverdi 20 millioner dollar

Rob Manfred vokste opp i delstaten New York med en eldre søster og en yngre bror og gikk på Rome Free Academy, hvorfra han matrikulerte i 1976. Fra 1976 til 1978 studerte Manfred ved Le Moyne College før han gikk over til Cornell University, og hvor han ble uteksaminert i 1980, før han deretter gikk på og ble uteksaminert fra Harvard Law School i 1983 med sin doktorgrad i juris.

Rett etter endt utdanning begynte Ron å jobbe som kontorist for dommer Joseph L. Tauro ved USAs distriktsdomstol for distriktet Massachusetts. Rob var imidlertid mer interessert i en mer "hands on" stilling, og i løpet av et par år ble han ansatt i og ble deretter partner i Morgan, Lewis & Bockius, med fokus på arbeids- og arbeidsrett. Under kollektive forhandlinger i 1987 begynte Manfred å jobbe med Major League Baseball-ledelsen, mens under streiken 1994-95 jobbet han som ekstern rådgiver for eierne av de konstituerende lagene. Rob ble Executive Vice President of Economics and League Affairs i 1998, og hadde en betydelig del i forhandlingen av den første narkotikatestingsavtalen mellom MLB og baseballspillerforeningen.

Manfred beveget seg raskt oppover MLB-ledelsesstigen, og på slutten av 2013-sesongen forfremmet kommissæren for Baseball Bud Selig Rob til stillingen som MLBs driftssjef. I august 2014 valgte eierne Manfred til å være den nye kommissæren for baseball, og slo utfordringene fra MLBs konserndirektør for business Tim Brosnan og Boston Red Sox styreleder Tom Werner for stillingen.

Rob tiltrådte i januar 2015, og han har fortsatt den stillingen, anerkjent som den viktigste og mektigste innen profesjonell baseball.

Når det gjelder hans personlige liv, er Rob Manfred gift med Colleen Feely, som han møtte på Le Moyne, og de har fire barn; de er for tiden bosatt i Tarrytown, New York State. Rob er styremedlem ved Catholic School of Holy Child i Rye, New York.

Anbefalt: