Innholdsfortegnelse:

D. B. Woodsides nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
D. B. Woodsides nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: D. B. Woodsides nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken

Video: D. B. Woodsides nettoverdi: Wiki, gift, familie, bryllup, lønn, søsken
Video: Большая распаковка 7 КГ подарки из Германии 2022 UNBOXING посылка из Дрездена 2024, April
Anonim

3 millioner dollar

Wiki-biografi

David Bryan Woodside ble født 25. juli 1969 i Queens, New York City, USA, og er en skuespiller og regissør som er mest kjent for rollen som Wayne Palmer i Fox sin TV-serie "24". I tillegg til dette inkluderer noen andre minneverdige opptredener i "The Division", "Buffy the Vampire Slayer", "Parenthood", "Single Ladies", "Suits" og "Lucifer" TV-serier, samt actionthrilleren "Romeo Must" fra 2000. Dø".

Har du noen gang lurt på hvor mye rikdom D. B. har samlet så langt? Hvor rik er D. B. Woodside? Ifølge kilder anslås det at det totale beløpet Woodsides nettoformue, fra begynnelsen av 2017, er over 3 millioner dollar, anskaffet gjennom hans profesjonelle skuespillerkarriere som begynte på midten av 90-tallet.

D. B. Woodsides nettoverdi 3 millioner dollar

Woodside ble født i middelklasseområdet på Jamaica. Mens han gikk på videregående, var han en ivrig amerikansk fotballspiller, men etter en kneskade ble han med i skolens dramaklubb, og oppdaget ved et uhell livets kall. Senere meldte Woodside seg inn ved University of Albany hvor han ble uteksaminert med en Bachelor of Arts-grad og senere oppnådde en Yale School of Dramas Master of Fine Arts-grad. Han debuterte som skuespiller i rollen som Aaron Mosely i krimdrama-TV-serien "Murder One" i 1996. Etter to sesonger gjentok han rollen sin i "Murder One: Diary of a Serial Killer" TV-miniserie i 1997. Disse engasjementer ga grunnlaget for DB Woodsides nettoformue, og åpnet døren til en fremtredende skuespillerkarriere.

Disse prestasjonene ble fulgt av en rekke roller i andre TV-serier med kriminaldrama som «The Practice», «Prey» og «Snoops». I 1998 debuterte Woodside på det store lerretet med en støtterolle i actionthrilleren "Scar City". I 2000 dukket han opp i Andrzej Bartkowiaks actionthriller med Jet Li i hovedrollen i "Romeo Must Die". I 2001 kom imidlertid Woodside tilbake til den lille skjermen med rollen som Daniel Reide i en annen TV-serie med kriminaldrama - "The Division". Etter korte opptredener i "CSI: Miami", mellom 2002 og 2003, spilte Woodside hovedrollen i 14 episoder av den globalt populære fantasyserien "Buffy the Vampire Slayer". Alle disse satsingene har hjulpet D. B. Woodside med å øke formuen hans.

Det virkelige gjennombruddet i karrieren skjedde i 2003, da han ble rollebesatt i TV-serien "24". Woodside begynte å dukke opp i sin andre sesong i rollen som Wayne Palmer, med hovedrollen til seriens sjette sesong. For denne rollen ble han belønnet med Monte-Carlo TV-festivalens Golden Nymph Award. Dette ble fulgt av flere støtteroller i de populære TV-seriene «Grey's Anatomy», «Numb3rs», samt i «Castle» og «Monk». I 2010 ble D. B. sett i den bemerkelsesverdige rollen som Derrick Altman i "Hellcats", og i 2011 spilte han hovedrollen som Dr. Joe Prestridge i "Parenthood". Mellom 2011 og 2014 dukket han opp som Malcolm i "Single Ladies", som ble fulgt av rollen som Jeff Malone i 15 episoder av sesong tre, fire og fem av "Suits". Siden 2015 har D. B. Woodside spilt hovedrollen som Amenadiel i den globalt populære FOXs TV-serie «Lucifer», som alle vil ha en positiv innvirkning på D. B. Woodsides nettoformue.

Når det kommer til hans personlige liv, har D. B. Woodside klart å holde det privat til tross for at han har vært foran kameraene hele tiden. Han var i et forhold med en kollega, skuespillerinnen Golden Brooks som han har en datter med, fra 2006-10.

Anbefalt: